December 15, 2010

fall in love?

posted by ♥ .: aqmar :.




ok2. entry ni LAST untuk hari ni ok. sebelum masuk jam 12, entry ini akan dipos! :D
fall in love? hmm. maybe. one day.
mungkin kali ni saya akan amik masa yang agak lama untuk kembali bercinta.
sebab ape? sebab saya nak BERSARA dulu. hehe.
biar secebis ruang kat hati ni bersarang dulu. dan bila da jumpa orang yg sesuai, baru lah nk suruh orang tu 'bersih' kan balek ruang hati yyg bersarang.
tapi tak mustahil, CINTA tu akan datang dlm waktu terdekat. who's know?
dan kalau CINTA tu datang pon, why must I throw it? kan?
hmm. tapi kena pk luhh. baru je kot lps frust, takkan da terubat kot.
terubat? sket-sket. hihi.
CINTA. tak payah datang lagi eh dlm masa terdekat neh. saya nak SINGLE dulu.
:D



1 comments:

Diya Edhayaa on December 16, 2010 at 8:53 AM said...

single yeyeh!!

bout vote, qmar tgk entry pasal shawl kite tuh..
c2 ade link..

 

♥ lifeisbeautiful ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting