December 16, 2010

at last. saya berjaya!

posted by ♥ .: aqmar :.
tengok-tengok! apa yang da berubah kat page sy ni?
hehe. :p comel kan teddy yang kat tepi tuh?
haa. kalau comel, ce tekan c2. kuar ape.
kuar shoutout kan kan? :)
yayy.! cantek tak? haha.
kalau korang nk cakap2, tekan c2 eh.
dan. saya da berjaya.
thanks to cik hana dan cik meaw.

yippi.! saya sangat happy.

3 comments:

ahsfantasy24 on December 16, 2010 at 10:09 PM said...

wah... comel sgt! ringan..
jom wt pop-up coments, kompem cun!
^^,

ahsfantasy24 on December 17, 2010 at 7:33 AM said...

pop-up komen tu wt org rjen nk komen blog kite
sbb mase loas tu mken singkat. bwah entry kte nei ad tmpat komen kn, klw yg popup tu bile kte tkan komen tu, die akn kuar tetingkap kecil.. lw yg aqmar skrg nei, seting below post kn?..

mar g kat dashboard > setting > comments > pop-up window..

^^,

ahsfantasy24 on December 17, 2010 at 9:52 AM said...

dashboard > setting > comments

tgk Comment moderation,
tukar ke "always"

lg 1 kt Show word verification for comments tu, tukar ke "no". tu mmudahkan org komen, klw xde yg tu ag mudah:)

 

♥ lifeisbeautiful ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting